WELKOM BIJ BY-POS® STORE! meer dan 10000 producten

Beste TOP 5 deal ooit!

Beste Deals

deal        Gk420D
                   De nieuwe GK serie printer is de beste desktop labelprinter in zijn klasse. Deze printers hebben een hogere printsnelheid, alsook betere prestaties. Bijzondere gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn de kwaliteiten van deze printer, waarmee hij in de gezondheidszorg, detailhandel, horeca, pakketdiensten sector en nog veel meer toepassingen uitstekend inzetbaar is.

                                                                                                 van 265,-  239,-

 

            BYPOS CD101 Scanner

De nieuwe cd BYPOS-100 CCD Barcode Scanner biedt een uitstekende prestaties bij het scannen van een onklopbare prijs. 
Als een perfecte entry-level eenheid in de CCD Barcodescan De CD-100 via de USB-aansluitkabel op elk moment en overal gebruikt. Zonder ingewikkelde installatie van stuurprogramma's of Configuraties, de CD-100 "plug-and-play"-apparaat onmiddellijk na het aansluiten op de computer klaar voor de snelle en hoge kwaliteit Barcodescan,

 van 45,-  29,-
 

 

Deals P120
Zebra P120i Dual-Side cardprinter voorzien van LCD statusdisplay. De P120i is Zebra's meest voordelige Duale-Side, Full Color kaartprinter. De P120i is compact en betrouwbaar en neemt uiterst weinig plaats in op uw bureau..
                                                                                                    Van 1999,-  599,-                                        
 geld Kassalade
De BYPOS kassalade is een 4 biljetten en 8 munten kassalade gemaakt van staal. Simple aansluiten aan Bon printer of kassasysteem! het werkt met bijna alle bonprinters! (Espon en Star bonprinter)

 van 45,- 39,-

 

Bonprinter Bonprinter 

Ons recent uitgebrachte 'A7' model is een jam-vrije printer is ontworpen met gebruiksgemak in de voorhoede. Zijn lichaam slots in elk interieur winkel goed, en met zijn compacte eigenschappen en opmerkelijke betrouwbaarheid, deze snelle printer is een ongelooflijke waarde en geschikt voor zakelijke doeleinden.

                                                                                                            van 159,- 117,-

 

 

 


 


please wait...