CipherLab CC-1560U Bluetooth scanner


Vanaf
€249,00 €301,29
Product Naam prijs Aantal
A1560CB
Cipherlab CC-1560U - 1D, Funk-CCD-Scanner, Coverage: 90m, IP 30, Standard profile: SPP, HID,(USB-KIT incl. cable and cradle), Bluetooth, black 12 Maanden
€249,00 €301,29
Voorraad:

CC-1560U - Funk-CCD-scanner, USB-KIT, Bluetooth, zwart
incl. Base Station, USB aansluitkabel, accu, voeding,
Auto-Sense stand en CD met handboek en parametriersoftware

Handheld scanners zijn veel sneller dan menselijke vingers. Haal de trekker over en het werk wordt direct gedaan: complete series, update van inventarissen, check patiëntendossiers, en opnemen productielijn onderdelen en activiteiten. Handheld scanners versnellen werken met foutloze vastleggen van kritische informatie, het houden van uw bedrijf data up to date en tot op de minuut.
CipherLab scanners zijn veelzijdig, flexibel, en goed geprijsd voor langdurige waarde. Uw bedrijf profiteert van jaren van gebruik, ondersteund door een fabrikant geëerd in de industrie voor haar innovatieve, betrouwbare producten en klantenservice. De 1500-serie scanners helpen bedrijf te runnen efficiënter met verbeterde operaties.
De 1500-serie bevat draadloze scanners om werknemers te ontketenen, zodat ze kunnen gaan waar het werk is en krijg meer gedaan, op meer plaatsen. De 1500-serie Bluetooth scanners verbinden met de communicatie staan tot 90 meter (295 voet) afstand. Buiten dat, ze blijven werken door het opslaan van informatie totdat de scanner is weer binnen het bereik.
De 1500-serie met lineaire imaging lezer scannen en decoderen barcodes tot 200 keer per seconde te werk versnellen, te elimineren scant en gelijke tred te houden met je snelste operatie. Deze hoge snelheid delievered met een laag stroomverbruik maakt auto-sense scannen zeer effectief.
De 1500 serie draadloze Bluetooth-scanners hebben een 90-meter line-of-sight range van de communicatie-stand. Als het niet in het assortiment, met de optionele lineaire imager en laserscanners, het buffergeheugen van de scanners's houdt tot 256 scans in reserve, klaar om automatisch doorgeven wanneer je weer terug bent in het assortiment. Of gebruik batch modus over te nemen 32.000 scans - dat is de vrijheid om op grote schaal te zwerven. De 1500-serie Bluetooth-scanner met 2D lezer heeft een buffergeheugen van 10K of 4MB in batch mode.
Elk bedrijf is anders en heeft andere behoeften scannen, dat is waarom CipherLab hebben een breed scala van scanners om alle bedrijven, ongeacht hun behoeften. De 150-serie is verkrijgbaar in een waaier van rassen. De lineaire imager scanner biedt de mogelijkheid van het lezen van lange barcodes, bijvoorbeeld degenen die op rekeningen, waardoor het geschikt is voor nutsbedrijven, banken, en incassobureaus. De optie van 2D imager is goed voor het scannen van barcodes op verpakkingen van geneesmiddelen of ziekenhuis apparatuur waardoor ze geschikt zijn voor farmaceutische of ziekenhuizen.
CipherLab ScanMaster software biedt uitgebreide tools om elke scanner, zoals het inschakelen van en hands-free scanning uitschakelen, het kiezen bewerken formaat en symboliek types, plus meer te configureren. Met ScanMaster, kunnen scanners gemakkelijk worden aangepast aan elke werkomgeving passen. ScanMaster, kunnen scanners gemakkelijk worden aangepast aan elke werkomgeving passen. ScanMaster voor de PC is opgenomen met alle CiperLab scanners. Bovendien ist 1500 serie ook ondersteund door CipherConnect dat is een COM-aan-key utility ontworpen voor CipherLab Bluetooth scanners werken als invoerapparaat voor smart devices, zoals smartphone of PDA. De software maakt intensief verzamelen van gegevens en overdracht via CiperLab Bluetooth scanner om de slimme apparaat.

SPECIFICATION:
RF Communication of Bluetooth scanner: 
- Bluetooth cordless
- Module: Bluetooth Class 2 (2,4 GHz) Version 2.0 + EDR
- Coverage: 90 m/295 t. line of sight
- Standard profile: SPP, HID

Performance:
- Optical sensor: 2500 pixels
- Light source: Red LED 618-626 nm
- Resolution: 3 mil
- Depth of field 13 mil barcode: 0,5 to 35cm/0,2 to 13,8 in. 
- Scanning angle: Pitch +/- 70° Skew 70°
- PCS: Minimum 30%
- Scan rate: 200 scans, decodes/second 
- Ambient illumination: 100.000 lux
- Hands-free scanning: Auto-sense and continuous modes
- Barcodes support: Codabar, Code39, Code 93, Code 128, GS1 DataBar (RSS), Industrial 2 of 5, Interleave 2. of 5, ISBT-128, Italian and French Pharmacodes, Matrix 2 of 5, MSI, Plessey, Telepen, UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, GS1-128 (EAN-128)
- Programmable features: Data editing, interface selection, symbology configuration
- Language support: US and UK English, French, Italian, Belgian, Norwegian/Swedish, Spanish, Portuguese, German, Japanese and Turkish

Physical:
- Dimension LxWxH: 15,3 x 6,1 x 9,3 cm / 6,0 x 2,4 x 3,7 in.
- Weight (without cable/with battery): 173 g/6,1 oz.
- Color: black
- Switch: Tactile Switch

Electrical:
- Memory (for Bluetooth scanner reserver buffer/batch mode): 4 K/512 K
- Working hours (for Bluetooth scanner): 24/12 hours (depending on the CCD Sensor mode setting, always active function disabled/always active function enabled, default setting)
- Voltage: +5V +/- 10%/3,7 V 800 mAh Li-ion battery
- Power consumtion (Standby/Operating): 45 mA/270 mA) 

User Environment:
- Temperature: Operating: 0°C to 50°C/32°F to 122°F Storage: -20°C to 60°C/4°F to 140°F
- Humidity: Operating: 10% to 90% Storage: 5% to 95%
- Impact resistance: 1,2m (3,9 ft) multiple drops onto concrete 
- Ingress protection: IP 30
- Electrostatic discharge: +/- kV contact +/- 15 kV air
- EMC regulation: BSMI, CE, C-tick, FCC, IC, KC, NCC, SRMC, TELEC

Configuration:
- Setup options include Windows-based ScanMaster software, by direct connection or printing out barcode settings

Accessories:
- USB, RS 232 and keyboard wedge cables, hands-free adjustable stand
- Three-way desk/wall/auto-sense stand with optional weighted base, communication stand for Bluetooth scanner
- provides Bluetooth communication for up to 7 scanners
- single battery charger for Bluetooth scanner 

Technologie CCD-scanner
Type Scanner Draadloos
Manufacturer Cipher-Lab
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan