WELKOM BIJ BY-POS® STORE! meer dan 10000 producten

ratiotec rapidcount T 200 biljetten telmachine

Product code # : BYPOS-1168

EAN/UPC code # :

Schrijf de eerste review van dit product

Beginnend op:
Excl. € 455,00
Incl. BTW: € 550,55

Backorder

 • Beschikbare modellen
 • AccessoiresKijk voor meer
 • Productnaam Prijs Aantal
  46401
  ratiotec rapidcount T 200 Counting machine, bankbiljetten, voorgesorteerd (Eurobiljetten), tel snelheid: tot 1.000 biljetten/Min., incl.: batch-functie, echtheidscontrole (UV, IR, MG-characteristics), afmetingen (BxHxD): 280x260x260mm Garantie: 24 Maanden
  excl. € 455,00 Incl. € 550,55
  +
  -

  Voorraad: Wel voorraad


Meer afbeeldingen

De rapidcount T serie verwerkt middelgrote tot grote hoeveelheden bankbiljetten snel en met hoge veiligheid. Door de krachtige bankbiljet feeder, niet alleen 300 bankbiljetten worden tegelijk is geladen, maar ze kunnen ook tijdens bedrijf worden toegevoegd. Bij tot 1.200 bankbiljetten / minuut (T 275B), worden de totale dagelijkse inkomsten meegerekend seconden. Afhankelijk van het model, het uitvoeren van een gelijktijdige uitgebreide vals geld detectie.

Terwijl de T 225 erkent de authenticiteit van de getelde bankbiljetten basis van hun UV kenmerken, de T 275 / T 275B bovendien controleert de IR en MG functies. Voor nog hogere valsgelddetectie veiligheid de T 275 en T 275B controleer de magnetische codes. De magnetische code is de meest waterdichte functie van de eurobankbiljetten. Als dit ontbreekt, er zeker van zijn dat de T 275 en T 275B hen zullen vinden. Deze gecombineerde testen biedt u veilige bescherming tegen vals geld en een investering met een toegevoegde waarde.

De T 225, T 275 en T 275B besparen gebruikers extra kostbare tijd, omdat ze nauwkeurig te tellen en te controleren ongesorteerde biljetten. Tijdrovende voorsortering van de winst wordt een ding van het verleden; gewoon uitrusten het bankbiljet feeder met de bundels van de kassa. De volledige gedetailleerde payroll resultaat wordt weergegeven in een druk op de knop na succesvolle tellen.

Dankzij zijn tot 20% sneller tellen snelheid en maximale jaarlijkse oplage van 1,2 miljoen getelde biljetten, de T 275B is het premium model van de rapidcount T-serie. Haar professionele functies maken het ideaal voor gebruik in banken.

Alle modellen van de rapidcount T-serie beschikken bovendien over een praktische start / stop-functie, evenals een bundeling en aanvulling functie voor vereenvoudigde en soepelere tellen processen. De compacte behuizing met afmetingen van slechts 26 x 28 x 26 cm kan het apparaat worden utlilised in benauwde omstandigheden en ook makkelijk te vervoeren en flexibel gebruikt binnen bedrijven en winkels

Technologie N/B
Mobileprinter Nee
Toetsenboard N/B
Opvolger N/B
Lees kwaliteit N/B
Parcelware Nee
Type Scanner N/B
Modellen N/B
Touch technology N/B
Aantal licenties N/B
Extra opties N/B
Garantie N/B
Kwaliteit DPI N/B
Het Pakket N/B
Aansluitport N/B
Label breedte N/B
Opties N/B
Printer model N/B
Manufacturer Cashtester
Operation OS N/B
Kleur N/B
Bedrukking TEC N/B

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.


Schrijf uw eigen review

 • Reload captcha
  Attention: Captcha is case sensitive.

please wait...