WELKOM BIJ BY-POS® STORE! meer dan 10000 producten

BY-POS® is een online aanbieder van BY-POS® producten. Het bedrijf biedt de overheid en bedrijven meer dan 10.000 artikelen van 100 A- merk fabrikanten alleen op BY-POS® vlak met meerdan 120000 klanten zijn wij een van de grootste aanbieders van de Point of sale en Auto-ID oplossingen in de benelux.

Voor onze ontwikkeling afdeling zijn we op zoek naar PHP programmeur woonachtig in Zwolle

Als PHP Programmeur met een aantal jaar ervaring kom je onze ICT afdeling versterken met het onderhouden en het uitbreiden van software voor de online dienstverlening van BYPOS. Je bent mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitbreiden van diverse online applicaties, waaronder software voor het serveren van reclame-uitingen en het meten van transacties. Met jouw PHP ervaring kijk je kritisch naar de kwaliteit van code en werkprocessen en adviseert het ontwikkelteam en het management over te nemen stappen en/ of oplossingsrichtingen.

Functie-eisen

In het kort

  • Je komt te werken in een klein team van 2 collega's
  • je werkt onder anderen aan ons Affiliate Marketing software
  • Werken met Mysql, Ajax, PHP, Java en Magento platfrom
  • Een uitstekende studie regeling
  • Uiteraard een zeer aantrekkelijke werk omgeving.
  • Perfecte verbinding met het openbaar vervoer en een parkeerplaats om de hoek


Geïnteresseerd?
Bel, mail stuur je Portfolio, of nodig jezelf uit voor een bak koffie met ons.

Bedrijfsprofiel

Wat wij bieden
Jouw collega’s zijn net zo gedreven. Ze gaan voor het succes. Naast een prima salaris ontvang je een leuke 13de maand. Naast de verschillende interne opleidingen, ben je vrij om vakgerelateerde cursussen te volgen en er bestaat de mogelijkheid om op kosten van BYPOS aanvullende opleidingen te volgen.

Over ons
BY-POS® is een online aanbieder van BY-POS® producten. Het bedrijf biedt de overheid en bedrijven meer dan 10.000 artikelen van 100 A- merk fabrikanten alleen op BY-POS® vlak met meerdan 120000 klanten zijn wij een van de grootste aanbieders van de Point of sale en Auto-ID oplossingen in de benelux.. BYPOS is actief door heel Europa, met de focus op Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.


 

please wait...