Epson TM-T70-iHub ePos XML Receipt printer

Product code : BYPOS-6202
Eanupc code : 4250389230703

Op voorraad

Vanaf
€405,00 €490,05
Product Naam prijs Aantal
C31C637761
Epson TM-T70-iHub, Ethernet, ePOS, zwart bonprinter , direct thermisch (tweekleurige), 7 dots/mm (180 dpi), mediabreedte (max): 80 mm, snelheid(max): 250 mm/sec., Ethernet, ePOS, incl.: voeding, netsnoer (EU), apart bestellen, interface kabel, kleur: zwart 24 Maanden Dit artikel wordt niet langer gefabriceerd.
€405,00 €490,05
Voorraad:

De TM-T70-iHub werkt als een platform voor POS-oplossingen vanaf een tablet en behoort tot de volgende generatie vanTM-i producten. Het systeem communiceert met tablets en biedt functionaliteit voor de bediening van algemene POS-randapparatuur zoals streepjescodescanners en toetsenborden. Het is een uitgebreid POS-platform waarbij geen aanvullende PC´s/POS-terminals of drivers nodig zijn. Dankzij de papierinvoer aan de voorzijde kan deze kassabonprinter onder de toonbank worden geplaatst.

Geavanceerd, op tablet gebaseerd POS-platform
Deze kassabonprinter functioneert als een hub voor communicatie met tablets en de bediening van algemene POS-randapparatuur zoals kassa´s en streepjescodescanners. Dit innovatieve platform biedt de ePOS-technologie1 van Epson, met afdrukken vanaf mobiele apparaten en gebruik van webservices zonder de noodzaak van drivers. Het systeem communiceert met mobiele apparaten via de meest populaire webbrowsers die HTML5 5 ondersteunen, zoals Safari®, Chrome™, Internet Explorer® en de Android-browser. Gebruikers kunnen schakelen tussen toepassingen zonder printerinstellingen te wijzigen en de printer kan op afstand vanaf hun mobiele apparaat worden geconfigureerd.

Uitbreidbaar
Met de nieuwe functie Communications Box kunnen extra mobiele apparaten op eenvoudige wijze worden geïnstalleerd voor de invoer en uitvoer van gegevens. Deze extra tablets kunnen worden gebruikt voor interactie met klanten, maar ook voor contentbeheer of als algemene beheertools.

 

Manufacturer Epson
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan