PrehKeyTec MC 147 w/x POS keyboard


Vanaf
€189,00 €228,69
Product Naam prijs Aantal
90320-600/1800_1
PrehKeyTec MC147 Keyboard, programmable, QWERTY, 147 keys, alphanumeric, magnetic stripe reader, USB, PS/2, incl.: keys, colour: white 12 Maanden
€189,00 €228,69
Voorraad:

De PrehKeyTec Commander MC 147 is een compacte en hoogwaardige toetsenbord met 147 programmeerbare sleutelposities. Het ontwerp en het aantal toetsen voldoen aan de hoogste ergonomische eisen op het POS.

Het toetsenbord heeft 147 traploos instelbare en programmeerbare sleutelposities. Deze zijn niet gerangschikt in een lineaire matrix (recht onder elkaar) bij andere POS toetsenborden, maar worden gecompenseerd (in "typewriter layout") en voorzien van een, twee, drie en viervoudige toetsen of toetsaanduiding wens. Een set van enkele toetsen is bij de levering inbegrepen. Het toetsenbord voldoet aan alle huidige ergonomische normen en is stof en spatwaterdicht aan de voorzijde.

> In de basisversie, het apparaat beschikt over een geïntegreerde 3-spoor magneetstrip reader voor het scannen van krediet, EG of klantenkaarten. Alle toetsen kunnen eenvoudig worden vervangen met behulp van een speciale sleutel remover en vervolgens worden geprogrammeerd met behulp van een menu met de programmeersoftware meegeleverd. Bovendien zijn alle toetsenborden zijn voorzien van 4 LEDS (MSR, Num Lock, Caps Lock, Scroll Lock), een standaard PS / 2 interface en zijn in hoogte verstelbaar. De innovatieve Flash Ram elektronica kan de firmware eenvoudig worden bijgewerkt wanneer nodig. Het toetsenbord werkt met alle besturingssystemen.

De functionele en ergonomische design en compacte afmetingen van dit toetsenbord familie zorgt succesvol gebruik met alle kassasystemen.

Manufacturer Preh
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan